iPadcursus in Bibliotheek Gorinchem groot succes

GORINCHEM ,,Dank je wel! Ik heb nu geen hekel meer aan mijn iPad!", aldus een deelnemer van de iPadcursus die in Bibliotheek Gorinchem gehouden werd. In november en december volgde een enthousiaste groep mensen de cursus, die in drie delen werd gegeven. De deelnemers leerden de basisvaardigheden én er werd ingegaan op handige tips en praktische toepassingen op deze tablet. Een zeer tevreden cursist: ,,Het is erg fijn dat er gelegenheid is om ook met elkaar van gedachten te wisselen en elkaar tips te geven."

Volgend jaar wordt de iPadcursus ook in andere gemeenten dan Gorinchem gegeven. In februari en maart 2016 kunnen geïnteresseerden de cursus volgen in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht en Bibliotheek Papendrecht. Maar ook het Tabletcafé staat in verschillende Bibliotheken op de agenda. Daar wordt geen les gegeven, maar in het Tabletcafé kan iedereen over elk soort tablet kennis delen en vragen stellen. Deelnemers helpen elkaar en wisselen tips uit. Houd www.debibliotheekaanzet.nl in de gaten voor het actuele nieuws over alle activiteiten van de Bibliotheek AanZet.

Bij de Bibliotheek AanZet kan je jezelf ontwikkelen, anderen ontmoeten, kennis delen en natuurlijk boeken en andere materialen lenen. Iedereen kan terecht in alle vestigingen van de Bibliotheek AanZet, maar ook online kunnen leden reserveren, verlengen én materialen van andere bibliotheken aanvragen. Zo is de hele collectie met gemak binnen handbereik. De Bibliotheek organiseert daarnaast regelmatig cursussen, workshops en lezingen.

Actuele informatie over het totale aanbod van de Bibliotheek AanZet is te vinden op www.debibliotheekaanzet.nl. Ook via digitale nieuwsbrieven houdt de Bibliotheek geïnteresseerden op de hoogte gehouden.