JCI organiseert 5e editie Gorcumse Rally

GORINCHEM JCI Gorinchem is onderdeel van Junior Chamber International Nederland en bestaat uit een groep jonge ondernemende mensen in Gorinchem en omstreken. Jaarlijks organiseert JCI Gorinchem verschillende evenementen, waarvan een deel van de opbrengst aan het goede doel geschonken wordt. Dit jaar hoopt JCI Gorinchem een flinke bijdrage te kunnen leveren aan Gorinchem Hartveilig. Het eerstvolgende evenement dat op de agenda staat is de Gorcumse Rally, die op zondag 1 juli voor de 5e keer terugkeert.

De Gorcumse Rally voert je via een geweldige route door Gorinchem en omgeving. Leuke opdrachten en prikkelende vragen zorgen voor extra avontuur en plezier, terwijl je geniet van de afwisselende omgeving en plekjes ontdekt, waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

Extra leuk aan de Gorcumse Rally is dat iedereen (met een gemotoriseerd voertuig) deel kan nemen, dus zowel ervaren als onervaren rallyrijders en er zijn geen voorschriften aan het soort, type of merk voertuig! De rally bestaat uit verschillende elementen, zo worden de equipes op de proef gesteld door middel van een snelheidstest en behendigheidsproef. De route is vastgelegd in een routeboek, dat ieder equipe voor de start krijgt uitgereikt. De diverse elementen worden voorafgaand aan de start tijdens een briefing uitgelegd.

Een equipe bestaat uit een eigen voertuig en twee deelnemers; een bestuurder en een navigator. Er mogen nog meer deelnemers meerijden in een voertuig. De kosten voor deelname bedragen € 40,- per voertuig, inclusief 2 personen. Voor elke extra persoon in het voertuig betaal je € 10,-.

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.jcigorinchem.nl! Of meld je meteen aan door een e-mail te sturen naar jkgorinchem@hotmail.nl.