Jeugdatelier Gorinchem start in januari met lesblok 1

GORINCHEM Op maandag 8 januari en donderdag 11 januari 2018 van 15.30 tot 17.30 uur start Jeugdatelier Gorinchem met het 1e lesblok van het nieuwe jaar. Voor kinderen van 8 tot 17 jaar organiseert het Jeugdatelier Gorinchem creatieve lessen in de ULO; maar ook buitenlessen en kunstlessen in het Gorcums Museum. De lessen worden gegeven door Marleen van Zwienen, Docent Jeugdatelier, Intern Cultuur Coördinator en Beeldend Kunstenaar. Voor deze cursus hoef je niet persé creatief te zijn. Ieder werkt op zijn eigen niveau.

Deelname steeds per lesblok van 6 lessen á € 60. Er zijn 5 lesblokken in een jaar, tussen de schoolvakanties ingepland. In totaal dus 30 lessen per jaar. Gemiste lessen mogen in dezelfde week op de andere lesdag worden ingehaald.

Elk lesblok bestaat uit 6 lessen waarin kinderen kennismaken met allerlei technieken, zoals tekenen, schilderen, boetseren, glas bewerken, textiel, vilt, striptekenen en nog veel meer. Kinderen dragen ook zelf ideeën aan: in 2017 waren dat tekenen en schilderen, kleien, 3D-pen-tekenen, buiten tekenen en schetsen, graffiti, glazuren en hout bewerken. Benieuwd naar de voorbeelden van het werk: Kijk op de Facebookpagina Jeugdatelier Gorinchem.

Bel of mail voor meer informatie: Marleen van Zwienen, 06-55962895, marleenvanzwienen@hetnet.nl of kijk op Facebookpagina https://www.facebook.com/jeugdateliergorinchem/