Jong talent op kerstconcert Gorinchem

GORINCHEM De Koninklijke Harmonie De Bazuin o.l.v. Jos Jansen verzorgt zaterdag 23 december het traditionele kerstconcert. Dit jaar in een geheel nieuwe opzet. Naast veel samenzang is er ruimte voor jeugd op het podium. Deelnemers van dit concert zijn het groot orkest van De Bazuin aangevuld met jeugd. Sterre van Boxtel, Oosterhoutse Nachtegalen en Carina Bossenbroek op panfluit. Dit 29ste kerstconcert wordt gehouden in De Grote Kerk in Gorinchem. Aanvang 19.30 uur, de kerk is open om 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbbaar bij Primera, Arkelstraat en Bruna Piazza Center Gorinchem. Kaarten zijn ook aan de kassa van de kerk verkrijgbaa. De kaarten kosten € 15.- per persoon Inclusief koffie/thee. Zie ook www.debazuin-Gorinchem.nl

In 2013 deed Sterre auditie voor Vocaal Talent Nederland. Na 4 jaar kinderkoor besluit Sterre in 2017 te stoppen. Ze is dan 12 jaar en is erg enthousiast in haar rol als soliste, waarvoor zij steeds vaker gevraagd wordt.

Carina Bossenbroek (1993) begon op 9-jarige leeftijd met panfluitlessen nadat zij haar AMV- diploma op de muziekschool had behaald. Op 13-jarige leeftijd begon ze privélessen te volgen bij de bekende panfluitiste

Liselotte Rokyta. Carina verleent regelmatig haar medewerking aan concerten in combinatie met koren en diverse musici. Ook heeft zij aan verschillende cd opnames haar medewerking verleend. Carina heeft al verschillende concertreizen gemaakt waaronder naar Zuid Afrika, Wenen en Praag.

Jeugdkoor de Oosterhoutse Nachtegalen bestaat uit jongens en meisjes, in leeftijd variërend van ongeveer 7 tot ongeveer 20 jaar, die zingend de hele wereld over trekken. De leden van het koor komen niet alleen uit Oosterhout, maar uit de hele regio. De muzikale leiding is in handen van dirigent/directeur Wim Schoones.