Juryboek Business Event Gorinchem

GORINCHEM De voordrachtcommissie van het Business Event gemeente Gorinchem heeft het juryboek van de eerste editie uitgereikt aan de jury op 14 september. De voordrachtcommissie, bestaande uit Otto Dekker, Michiel van Atten, Ed Ligthert, Gerard de Gans, Kees Nomen en Henry Kramer, heeft de afgelopen maanden veel tijd besteed aan het voordragen en beoordelen van potentiële genomineerden van het Business Event. In het juryboek worden alle ondernemingen beschreven die kandidaat staan voor de titel 'Onderneming van het jaar 2015'. In de komende periode zal de deskundige jury, onder leiding van voorzitter notaris Caroline van Rooijen, de ondernemingen in het juryboek toetsen aan diverse criteria om zo tot het benoemen van de genomineerden te komen. Samen met de overige juryleden Mauro Agnoli, Liesbeth Wervers en Theo Bos zal zij in diverse categorieën drie genomineerden aanwijzen. De categorieën zijn: Horeca en Detailhandel, MKB en Grootzakelijk.

Maandag 23 november worden de awards uitgereikt. Het Business Event wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd, in theater De Nieuwe Doelen, voor en door ondernemers uit de gemeente Gorinchem. De verkiezing wordt breed ondersteund door hoofdsponsor Rabobank, official partner Visser & Visser, de gemeente Gorinchem, Businesspartners en diverse ondernemersverenigingen. Na het officiële programma is er voor aanwezige ondernemers volop de gelegenheid om te netwerken onder het genot van hapjes en drankjes.

Onderschrift foto: Het juryboek voor het Business Event gemeente Gorinchem werd maandag 14 september overgedragen aan de juryvoorzitter Caroline van Rooijen.