Kerst in De Ontmoetingskerk

GORINCHEM Vrije Evangelische Gemeente de Ontmoetingskerk in Gorinchem zet tijdens de kerstdagen haar deuren aan de Stalkaarsen 19 in Gorinchem wijd open voor diverse activiteiten, waarvoor behalve de eigen kerkgangers ook nadrukkelijk buurtbewoners en andere gasten worden uitgenodigd.

Op 24 december is er om 21.30 uur een kerstnachtdienst, waarin traditionele en nieuwere kerstliederen worden gezongen. Het kerstverhaal wordt gelezen en er wordt verbinding gelegd met onze tijd. Wat zegt het geboorteverhaal van Jezus ons in een tijd van spanning en onzekerheid? Na afloop van de dienst branden buiten de vuurkorven en is er chocolademelk en koffie met iets lekkers.

Op Eerste Kerstdag is er om 10.30 uur een gezinsdienst. Met elkaar zingen o.l.v. een band die is samengesteld uit piano, keyboard, gitaar, fluit en saxofoon, en bidden en luisteren naar oude woorden, die weer als nieuw mogen klinken. Geschikt voor jong en oud en alles daar tussen in.

Op Tweede Kerstdag is er vanaf 17.30 uur een gezamenlijke maaltijd in het kerkgebouw, waar ook gasten welkom zijn. Opgave bij Joke van der Meulen, 0183-626589.