• LUSA

Kerstmusical van LUSA

GORINCHEM De kerstvakantie start dit jaar extra feestelijk in Theater Peeriscoop, wanneer de leerlingen van de Gorinchemse musicalstichting LUSA daar op zaterdag 22 en zondag 23 december de kerstvoorstelling 'Elf' spelen.

In de voorstelling raakt Baby Buddy per ongeluk verzeild op de Noordpool en groeit daar op als kerstelf. Als ze ontdekt, dat ze een mens is, gaat ze op zoek naar haar familie. Tijdens deze zoektocht maakt ze nieuwe vrienden, maar ontdekt ze ook dat de kerstgedachte niet door iedereen wordt omarmd. Is de beschermende kerstgedachtelaag om de wereld nog sterk genoeg om het kerstfeest te dragen? Maak je klaar voor een vrolijke kerstvoorstelling.

Musicalstichting LUSA stelt zichzelf tot doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met theater in de breedste zin van het woord. In elke voorstelling wordt geprobeerd om de theaterbezoeker ook iets mee te geven om over na te denken. Bijvoorbeeld hoe groot de kracht van een liefdevol familiefeest is en hoe jammer het is, wanneer we daaraan in de huidige drukke tijden steeds minder aandacht meer besteden.

Geïnteresseerden kunnen alvast een steak preview van de voorstelling krijgen in aanloop naar de kerstvakantie. Zo treden de LUSA-leerlingen al op bij de kerstmarkten op de Varkenmarkt en de Langendijk en bij Kerst in Hartje Gorkum.

De voorstelling Elf wordt gespeeld door de musicalleerlingen van Stichting LUSA. Script door Hans Veen en Birgitta Jansen, choreografie door Anja Rietveld, vocal coaching door Jessin Oulad-El-Hadj en muziek door Roelof Jansen.

De voorstelling wordt gespeeld op zaterdag 22 december en zondag 23 december, beide dagen om 13.30 en 16.30 uur in Theater Peeriscoop. Kaarten kunnen worden besteld via www.stichting-lusa.nl.