Kijkje achter de schermen in het Dierenziekenhuis

GORINCHEM Het Dierenziekenhuis Gorinchem opent op zaterdag 19 september haar deuren voor een open dag. Van 13.00 tot 17.00 uur kan jong en oud langskomen aan de Grote Haarsekade 121 om te kijken wat het Dierenziekenhuis te bieden heeft en wat de dagelijkse bezigheden zijn in een dierenkliniek.

Tijdens deze open dag zijn alle ruimtes van het Dierenziekenhuis geopend voor publiek. Tevens zijn al onze medewerkers aanwezig om uitleg te geven over onder andere operaties, röntgenfoto's en waar dierenartsen en dierenartsassistenten dagelijks mee bezig zijn. Daarnaast is een informatiemarkt aanwezig met stands van onder andere de Dierenambulance Vianen, Dierentehuis Leerdam, Stichting Dierenlot, Royal Canin, Jolipet Vers Vleesvoeding en het Dierenzorggroep Gezondheidsplan. Hondenschool Best Friends verzorgt demonstratielessen voor de aanwezige honden en Kwispeldesign Fotografie maakt de mooiste foto's van uw hond. Voor kinderen is een puzzeltocht in het gebouw uitgezet en is een springkussen aanwezig. Daarnaast kunnen ze zich laten schminken en deelnemen aan een kleurwedstrijd. De deelname aan deze activiteiten is gratis. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom. Voor meer informatie: www.dierenzorggroep.nl

Dierenziekenhuis Gorinchem is onderdeel van de Dierenzorggroep, een organisatie bestaande uit 18 samenwerkende dierenklinieken. In Gorinchem verlenen vijf dierenartsen en vijf assistentes eerste- en tweedelijns diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Daarnaast is de kliniek 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. De kliniek werkt met spreekuur op afspraak. Dierenziekenhuis Gorinchem is te bereiken op 0183 624637 of per email via gorinchem@dierenzorggroep.nl.