Koffie voor de voedselbank

GORINCHEM Voedselbanken in heel het land zitten te springen om (dure) koffieproducten. Daarom organiseert Lions Nederland in samenwerking met Voedselbanken Nederland in de maand december een inzamelactie van Douwe Egberts waardepunten. Douwe Egberts steunt deze actie en verhoogt alle donaties. Lions Alblasserwaard doet ook mee aan deze landelijke actie en zet in Gorinchem en omstreken zo'n 14 inzameldozen neer bij supermarkten.

Er liggen in keukenlades nog heel veel Douwe Egberts Waardepunten te wachten op een bestemming. Geef deze DE-punten meer waarde door ze in te leveren bij de voedselbank. Ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie die door Douwe Egberts worden gedoneerd aan de voedselbank.

Het is ook mogelijk om oud en vreemd geld in te leveren. Van de opbrengst hiervan worden staaroperaties in derdewereldlanden betaald. Waardepunten en oud & vreemd geld kunnene, bij voorkeur geteld, gedurende de hele maand december worden ingeleverd. In Gorinchem bij de Coöp en de Spar in de binnenstad en verder bij Albert Heijn, Jumbo en Plus Jan Sterk.