• CS De Hoven

Kom sfeer proeven op de Uilenhof in Gorinchem

GORINCHEM Woensdag 15 november zijn leerlingen van groep 7 en 8 van harte welkom in de Uilenhof voor een doemiddag. Van 13.30 tot 16.00 uur kunnen de leerlingen in groepen drie minilessen volgen in de domeinen Mens & maatschappij, Kunst & cultuur, Talen en Science.

Woensdagavond 15 november verzorgt de school van 19.30 tot ca. 21.30 uur een informatieavond voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen in groep 7 en 8. Op deze avond wordt er van alles verteld over de opleidingen op de UIlenhof: Nieuwe Mavo, Havo Junior en de Versnelde Mavo. Aanmelden voor de doemiddag en/of informatieavond kan via de website van de Uilenhof.

Op zaterdag 27 januari verzorgt de Uilenhof van 10.00 tot 13.00 uur een open dag. Leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) kunnen dan uitgebreid de school bekijken. Op de open dag presenteren alle domeinen van de school zich, is er informatie over De Nieuwe Mavo en het Havo Junior programma en zijn er rondleidingen door leerlingen.

Op www.uilenhof.csdehoven.nl en www.cvo-av.nl is meer informatie te vinden over het onderwijsprogramma en de diverse activiteiten binnen en buiten school. De Uilenhof maakt deel uit van Stichting CVO - AV.