• Dik Nicolai
  • Dwaalkat

Komende week in theater 't Pand

GORINCHEM Dwaalkat zingt vrijdag 20 april haar Nederlandse tekst in theater 't Pand. Aanvang 20.30 uur. Entree: 9,50 euro.

De Haagse Dwaalkat schrijft en zingt liedjes, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser en Roosbeef, maar vooral geïnspireerd door haar eigen hersenspinsels en de wereld om ons heen. In de zomer van 2013 studeert ze af en wint Dwaalkat met haar afstudeervoorstelling Music Box de Muziekprijs van Theaterfestival Boulevard. Dwaalkat werkt verder aan haar voorstelling onder de regie van Leoni Jansen In 2016 werkt ze onder de regie van Gérard van Kalmthout aan haar nieuwe theaterconcert Spinsels.

Zaterdag 21 april staan Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg op de planken van theater 't Pand. Samen vormen zij De Fransse Eijkel. Aanvang: 20.30 uur. De entree bedraagt 9,50 euro. Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg zijn onbevangen, absurdistisch, muzikaal, dynamisch en hebben een aversie tegen de hokjesgeest.

In het Filmhuis van theater 't Pand draait dinsdag 24 april de film El Abrazo de la Serpiente. Aanvang: 20.15 uur. De entree, inclusief een kop koffie of thee, bedraagt 7,50 euro. Het verhaal van een Karamakate, een sjamaan uit de amazone, en twee wetenschappers die samen over een tijd van veertig jaar werken om te zoeken naar een heilige plant die geneest.