• Persfoto
  • Persfoto

Komende week in theater 't Pand

GORINCHEM Nathalie Baartman staat vrijdag 9 november op de planken van theater 't Pand met haar voorstelling Breek. De voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro. Breek is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte.

Zaterdag 10 november is de voorstelling Ik betreur de ophef van Patrick Nederkoorn te zien in theater 't Pand. Aanvang: 20.30 uur. De entree bedraagt 10 euro. Patrick Nederkoorn (nominatie Neerlands Hoop 2017) is lid van het team van Spijkers met Koppen, cabaretier en columnist. In zijn derde avondvullende solovoorstelling vertelt hij op aanstekelijke wijze over zijn verleden als gemeenteraadslid. Ik betreur de ophef is een grappig en pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

In het Filmhuis van theater 't Pand draait dinsdag 13 november de film The killing of a sacred deer. De film begint om 20.15 uur en de entree, inclusief koffie of thee, bedraagt 7,50 euro. Het verhaal: Steven (Colin Farrell) is een charismatische en briljante chirurg die een tiener onder zijn vleugels neemt. In het begin mengt deze jongeling zich in het leven van de familie van Steven en ontregelt hij langzaam de dagelijkse gang van zaken. Het wordt echter steeds zorgwekkender en dreigender. Er is maar een afloop mogelijk: een ondenkbare opoffering.