• Van links naar rechts: mevrouw J.T.E. (Tamara) Hoogesteger, mevrouw G.H. (Gemma) Biesheuvel - van Diemen, burgemeester Reinie Melissant.

    Gemeente Gorinchem

Koninklijke Onderscheidingen bij afscheid gemeenteraad Gorinchem

GORINCHEM Tijdens de laatste vergadering van de gemeenteraad van Gorinchem heeft burgemeester Reinie Melissant twee Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Raadslid Gemma Biesheuvel - van Diemen en raadslid Tamara Hoogesteger kregen de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau.

  

Dinsdagmiddag 27 maart vergaderde de gemeenteraad in haar huidige samenstelling voor het laatst. Donderdag 29 maart wordt de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd op basis van de verkiezingen van vorige week.

Tijdens deze laatste vergadering reikte burgemeester Reinie Melissant twee Koninklijke Onderscheidingen uit:

Raadslid Gemma Biesheuvel - van Diemen werd onderscheiden vanwege haar 12-jarig lidmaatschap van de gemeenteraad in Gorinchem. Ze had zitting in de gemeenteraad van 2006 tot 2018 namens de Partij van de Arbeid.

Tamara Hoogesteger werd ook onderscheiden vanwege haar 12-jarig lidmaatschap van de gemeenteraad in Gorinchem. Ze had zitting in de gemeenteraad van Gorinchem van 2002 tot 2006 en van 2006 tot 2015 namens D66. Van 2015 tot 2018 zat Hoogesteger in de gemeenteraad namens de Fractie Hoogesteger.