Korte trainingen in Gorinchem

GORINCHEM Drukte of een periode van spanning hebben we allemaal wel eens, maar het mag natuurlijk niet zo zijn, dat dit je leven gaat beheersen en je er echt stress van krijgt. Ook piekeren kost veel energie en kan het leven minder leuk maken. De een heeft er meer last van dan de ander en ermee stoppen is vaak niet zo simpel. Als het piekeren en de spanningsklachten aanhouden bestaat de kans dat je psychische klachten ontwikkeld. Indigo Zuid-Holland Zuid start in oktober, in opdracht van de Dienst Gezondheid & Jeugd, in Gorinchem met twee korte trainingen om spanningsklachten en piekeren te verminderen.

De training Minder stress is een training voor volwassenen met spanningsklachten, die op een gezondere manier willen leven en stress willen voorkomen. De training start op 4 oktober in Gorinchem en bestaat uit vier wekelijkse bijeenkomsten, waarvan er drie plaatsvinden op dinsdag van 19.00 - 21.00 uur en een op zaterdagochtend van 10.00 -12.00 uur. De kosten bedragen € 25,00.

De trainig Minder piekeren is voor volwassen die last hebben van piekeren en spanningsklachten. De training start op 5 oktober in Gorinchem en bestaat uit vier wekelijkse bijeenkomsten, die plaatsvinden op woensdag van 9.30 - 11.30 uur. De kosten bedragen € 25,00.

Aanmelden kan bij het secretariaat van Indigo Zuid-Holland Zuid, telefoon 088 - 40 50 607 of e-mail secretariaat@indigozhz.nl. Het secretariaat is van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 20.00 uur te bereiken en op vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.