Kraamverhuur Open Havendag

GORINCHEM De jaarlijkse Open Havendag in Gorinchem vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 mei. Er zijn diverse activiteiten en een gezellige braderie met kramen rond de Lingehaven en Buiten de Waterpoort. Er zijn nog kramen te huur.

De kramen zijn voor bedrijven en particulieren die bijv. scheepsartikelen (nieuw en/of 2e hands) of andere watergebonden zaken aan willen bieden. Particulieren kunnen daarnaast ook een kraam bestemd voor de rommelmarktverkoop huren. De kosten zijn € 42,50 particulier (incl. BTW) en vanaf € 85,- voor bedrijven (excl. BTW).

Rondom de gezellige kraampjes zijn diverse activiteiten, zoals de Drakenbootrace aan de Havendijk, oergezellige muziek met 't Eghte Muziekfestijn op 't Plein, de TLO race, de Koninklijke Marine pakt weer groots uit met twee schepen en sportieve activiteiten op de wal, scouts laten zien hoe je kan klimmen, knopen en survivallen, Gorinchem Beweegt met een breed scala sport- en cultuuractiviteiten.

Een inschrijfformulier voor de kramen is aan te vragen bij de Lingehaven: 0183 - 659 314 of direct downloaden via www.lingehaven.nl.