• Persfoto Simone van den Eertwegh

Krachtige liedjes van Simone van den Eertwegh in theater Peeriscoop

GORINCHEM Simone van den Eertwegh staat zondag 28 oktober op de planken van theater Peeriscoop met haar voorstelling Kracht. De voorstelling begint om 16.00 uur. De entree, inclusief gratis consumptie, bedraagt 12,50 euro. Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Na afloop van de voorstelling (dit is doorgaans rond 17.00 uur) staat er een tafel met heerlijke hapjes klaar voor de bezoekers. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of 0183-690022

Simone leerde al jong wat knokken was. Op school werd ze gepest, haar uitlaatklep werd de muziek. Verdriet heeft ze omgezet in kracht. Ze kan tegen een stootje en tegenslag is alleen maar een reden geweest om nog harder te knokken, om haar droom waar te maken. Simone neemt de toeschouwer in dit inspireerde muzikale programma mee in haar eigen verhaal, haar jeugd, haar strijd en haar toekomst. Een positief theaterconcert dat raakt.

In haar nieuwe show 'Kracht' krijgt Simone`s krachtige en unieke stem de hoofdrol. Ze brengt onder begeleiding van haar vaste muzikanten haar eigen liedjes en Engels- en Franstalige klassiekers van de grootste zangeressen van de afgelopen decennia zoals o.a. Barbra Streisand, Bette Midler en Trijntje Oosterhuis. Deze vormen samen een muzikaal en herkenbaar verhaal. Soms zijn de liedjes heel klein, soms heel groot, maar altijd beleeft zij elk woord dat zij zingt en weet ze hierdoor haar publiek te raken.Voorstelling: Onder Voorbehoud – Tom Lash (Cabaret)