• gp-foto

    foto: GP-foto

Laatste twee prijswinnaars van de enquête-aktie Hoog Dalem zijn nu ook bekend

GORINCHEM Mevrouw Mooij uit Gorinchem en de heer Huisman uit Hoogblokland zijn de gelukkige winnaars van een tas vol boodschappen, dankzij het invullen van een enquête. Dat maakte de VOF Oosterlinge 2 afgelopen dinsdag bekend. De tassen zitten vol met handige en smakelijke producten uit de Plusmarkt Jan Sterk in Gorinchem. In totaal werden er drie van dergelijke goed gevulde tassen beschikbaar gesteld.

De winnaars wonnen de tas doordat zij werden uitgeloot, nadat zij een vragenlijst had ingevuld over het toekomstige centrumgebied in de Gorinchemse nieuwbouwwijk Hoog Dalem. Dit centrum wordt gerealiseerd door de combinatie VOF Oosterlinge 2, waarin Heijmans Vastgoed en AM samenwerken. De afgelopen jaren hebben deze bedrijven de eerste deelgebieden ontwikkeld. Nu deze zogeheten 'zuidelijke eilanden' van Hoog Dalem bijna zijn voltooid, richt de combinatie zich op het centrumgebied. Hier staan wonen en winkelen in een groene en waterrijke omgeving centraal.

De VOF Oosterlinge 2 wil graag weten hoe toekomstige bewoners in het centrum van Hoog Dalem willen wonen. In een vragenlijst op internet kunnen zij invullen aan wat voor soort woningen en aan welke bouwstijl zij de voorkeur geven en wat zij belangrijk vinden als het gaat om duurzaamheid en bereikbaarheid. Ondanks dat de boodschappentas-actie verlopen is blijft het invullen van de vragenlijst nog mogelijk op www.hoogdalem.nl/enquete.