• NellRitmeester

Labyrint der Zintuigen uniek concept in Peeriscoop

GORINCHEM Vanaf donderdag 24 mei is de theaterzaal van Peeriscoop 4 dagen lang omgebouwd tot een labyrint. Met een palet hapjes en verschillende wijntjes wordt iedere 10 minuten een persoon met een koptelefoon op door een gangenstelsel geleid, langs een reeks wonderschone foto's. En bij elke foto hoort een hapje en een wijntje. De combinatie van foto's, ingesproken teksten, hapjes, drankjes en muziek maakt van wat bezoekers proeven, horen en zien een indrukwekkende belevenis.

Dit project is bedacht en mogelijk gemaakt door vijf regionale ondernemers. Madelon de Joode van 'Eet Puur' maakt heerlijke hapjes, Wout Kasen van 'Egrappé' verzorgt de wijnen, Nell Ritmeester is verantwoordelijk voor de fotografie, Martin van Tricht levert de muziek en Fred Delfgaauw doet de vertellingen.

Reserveren kan alleen via www.peeriscoop.nl. Belangstellenden kunnen dan per persoon een datum en een tijdstip kiezen. Wie bijvoorbeeld met 4 personen het Labyrint wilt beleven reserveert 4 keer een enkele kaart voor opeenvolgende tijden van 10 minuten. Aanvang: 24 en 25 mei vanaf 19.00 uur 26 en 27 mei vanaf 16.00 uur, prijs is 12,50 euro.