• Snorkelen in het Caribabad

    Caribabad

Ladies Night in het Caribabad

GORINCHEM Caribabad en Lady's Sport verzorgen donderdag 2 juni van 19:15 tot 22:00 uur de allereerste Ladies Night in het recreatieve gedeelte van het zwembad. Tijdens de Ladies Night worden alle bezoeksters verrast met leuke stands en toffe workshops op het gebied van beauty, fashion, health en sport.

Het initiatief is ontstaan uit de behoeften om een gezellige avond uit te bieden aan alle Gorcumse vrouwen. Plezier en ontspanning staan voorop tijdens de Ladies Night. Daarnaast is het de doelstelling van Caribabad en Lady's Sport om de dames op een ongedwongen manier kennis te laten maken met partijen die van toegevoegde waarde zijn in het dagelijkse leven.

Tijdens de Ladies Night bieden 15 partijen een diversiteit aan diensten, producten en mogelijkheden aan. Op het gebied van beauty kunnen de vrouwen zich laten verwennen bij de masseuse, schoonheidsspecialist of pedicure. Mochten de vrouwen nog niet genoeg zijn verwend dan bieden de Tagine, House of Trends of Purification uitkomst met leuke sieraden, kleding en tassen.

De sport op deze avond komt in de vorm van caribaerobic, yoga en zwemles workshops aan bod. Tevens is er een hardloopspecialiste en kunnen de bezoeksters naar hartenlust zwemmen. Ook zijn er partijen aanwezig die de bezoeksters kunnen helpen aan een gezondere leefstijl. In het kader van een gezonde leefstijl deelt het Caribabad gratis smoothies en fruit uit.

Naast de bovengenoemde partijen zijn Caribabad en Lady's Sport ook blij met de aanwezigheid van een budgetcoach, Gorinchem Beweegt en The Mall. Deze partijen zullen de hele avond beschikbaar zijn om informatie omtrent verschillende zaken met de bezoeksters te delen. De entree is € 6,90 inclusief een consumptie. Dit is het tarief dat normaal gesproken ook geldt tijdens de Women Only op de reguliere donderdagavonden in het Caribabad.