• Stadsbelang Gorinchem

Lancering nieuwe internetsite Stadsbelang Gorinchem

Stadsbelang lanceert nieuwe website

GORINCHEM Stadsbelang heeft dinsdag 24 januari zijn volledig vernieuwde website online gezet. Met deze in een frisse, moderne vormgeving uitgevoerde- en van een goede navigatie voorziene website presenteert Gorcums lokale politieke partij zich opnieuw aan de stad. Uiteraard zijn er ook weer de mogelijkheden van direct contact via Facebook, Twitter en Instagram. De vernieuwde site straalt de ambities en plannen uit voor de nieuwe raadsperiode.

Op de website presenteert Stadsbelang door het verkiezingsprogramma 2018-2022: "Samen werken aan de Stad", zijn plannen voor de komende en volgende raadsperioden. Zoals je dat ook van een lokaal werkende partij mag verwachten, heeft Stadsbelang deze plannen helemaal gebaseerd en goed afgestemd op de in oktober 2017 gepresenteerde: "Visie van de Stad". Als het aan Stadsbelang ligt, waait er de komende jaren een nieuwe wind door de stad. Er wordt weer in de stad geïnvesteerd, opdat Gorinchem weer die bruisende stad wordt, waar het voor jong en oud en iedereen daar tussenin, fantastisch wonen, werken en verblijven is.

Op de website is onder meer de lijst opgenomen met de 18 kandidaten waarmee Stadsbelang de komende gemeenteraadsverkiezing tot een succes gaat maken. De website is als altijd te vinden onder: www.stadsbelanggorinchem.nl In de aanloop naar de verkiezingen wordt de website steeds actueel aangepast.