Ledenraad Rabobank breidt uit met acht nieuwe leden

GORINCHEM De ledenraad van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden breidt uit met acht enthousiaste leden die per juni in de raad plaatsnemen. Daarnaast stromen 36 ervaren kandidaten in. De ledenraad komt in juni voor het eerst bij elkaar sinds de fusie per 1 april.

Vanuit de zakelijke hoek treden vier ondernemers toe tot de ledenraad: Nicky Verheij uit Noordeloos, Saskia Vonk uit Giessen-Oudekerk, Kirsten Renes uit Nieuwpoort en de agrariër Sjaak van Baalen uit Herwijnen. Daarnaast zijn er vier particuliere leden: Alexandra Pietrosanti uit Leerdam, Mayke Reijers uit Goudriaan en Annemieke Henke en Sjoerd Goedhart uit Gorinchem.

Met deze nieuwe leden heeft de ledenraad voldoende jongeren en is er sprake van een evenwichtige verhouding tussen mannen en vrouwen. Ook is er een goede geografische spreiding over gebied waarin Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden actief is.

De ledenraad is een afvaardiging van de 16.000 leden van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden, die het beleid en de koers van de directie kritisch volgt en vanuit diverse invalshoeken onder de loep neemt. De raad discussieert gevraagd en ongevraagd over alle zaken die de Rabobank aangaan.

Op de foto van links naar rechts: Alexandra Pietrosanti, Sjoerd Goedhart, Annemieke Henke-Voorneveld, Mayke Reijers, Sjaak van Baalen, Saskia Vonk, Nicky Verheij. Op de foto ontbreekt Kirsten Verschuur-Renes.