• Davina Michelle treedt woensdag 28 augustus op tijdens het Zomerfeest op de Groenmarkt.

    Marcel van Hoorn

Line-up Zomerfeest Groenmarkt bekend

GORINCHEM Rapper Donnie, Davina Michelle, Ali B. en Edsilia Rombley. Zij komen deze zomer vanaf dinsdag 27 augustus naar het Zomerfeest op de Groenmarkt. Dit maakte de organisatie van het Zomerfeest vandaag bekend.

Rapper Donnie opent dinsdag de feestweek op de Groenmarkt. Ook Puinhoop Kollektiv staat de eerste avond van het Zoerfeest op de Groenmarkt op het podium. Evenals Crooxs en Oakmadness.

De woensdag is net zo als andere jaren weer de familiedag. Dit keer staan er optredens van Davina Michelle en Alie B. gepland. Ook is er woensdag tijd ingeruimd voor de lampionnenoptocht en het vuurwerk. En aan het begin van de avond laat talent uit Gorinchem zien wat ze in huis heben tijdens talent@Gorcum.

Rondé, To Be Announced en DJ Daan staan donderdag op de groenmarkt en vrijdag is het de beurt aan Tunebased, John Christian, Tim van Werd, Kill the Buzz en MC Mitch Crown.

Zaterdag barst het feest op de Groenmarkt al in de middag los met het zomerfestival. Verder staan er optredens van Hitmaestro, Tante Joke Karaokeband, Dansade en de Feestneger en Lampegastuh op het programma. Daniel Roos en Edsilia Rombley sluiten op zondagmiddag de feestweek af.