• Persfoto Ludique

Ludique treedt op in Peeriscoop

Ludique in Peeriscoop

GORINCHEM Ludique staat zondag 10 maart op de planken van theater Peeriscoop met de voorstelling From Berlin with Love. De voorstelling begint om 16.00 uur. De entree, inclusief consumptie, bedraagt 12,50 euro. Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Na afloop van de voorstelling staat er een tafel met heerlijke hapjes klaar. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022.

In 'From Berlin with Love' nemen de beide theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulders, onder bezielende begeleiding van meesterpianist Guus van Wolde, het publiek op geheel eigen wijze mee op een persoonlijke, muzikale reis door hun Wonderlijke Wereld, van Bertold Brecht naar Hildegard Knef, van Marlene Dietrich tot Nina Hagen en van Broadway naar Berlijn.

Met uit het leven gegrepen liederen, van klassieke aria's tot eigen gecomponeerd werk, afgewisseld door luisterrijke anekdotes, doorbreken zij de waan van de dag en verbinden zij moeiteloos schijnbare tegenstellingen in een uniek theaterconcert.