• Persfoto Madelijne Kool

Madelijne Kool komt naar Peeriscoop

GORINCHEM Op dinsdagavond 27 november komt Madelijne Kool naar Theater Peeriscoop om eens haarfijn uit te leggen hoe we zonder stress de feestdagen kunnen overleven. Want de één is er dol op, de ander heeft een kerstkransfobie. De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree, inclusief gratis consumptie, bedraagt 17,50 euro.

Cabaretière Madelijne Kool & Friends presenteren in een spectaculaire kerstshow een praktische hahahandleiding voor vredige feestdagen. Onmisbaar voor iedereen die lijdzaam moet toezien dat hun vertrouwde dorp in een filiaal van de Winterefteling verandert, dronken ouders hun verkleumde kroost op de ijsbaan achterlaten, de gourmetsets niet zijn aan te slepen en de feestdagen zich dus aandienen.

Tijdens een avond boordevol verrassingen, muziek, humor en nutteloze tips komen alle clichés, dilemma's en heikele onderwerpen rond kerst aan de orde, inclusief de schoonmoeder, de wereldvrede en het konijn van Youp. Met medewerking van practical joke-koning en schrijver Maikel Steur en met muzikale begeleiding van Nicolaas Duin.

De voorstelling begint om 20:30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022