The Mall viert voortzetting jongerenwerk

GORINCHEM Met de inzet van ruim 30 jongeren en 10 vrijwilligers is jongereninloop The Mall Centrum opgeknapt. Op donderdag 8 oktober is iedereen tussen 16.00 uur en 20.00 uur welkom om bij het vernieuwde jongerencentrum binnen te lopen. Om 19.00 uur zal er getoast worden op de voortzetting van het jongerenwerk in Gorinchem. Wethouder Eva Dansen zal dan samen met Reinier Romijn, de voorzitter van onze stichting, een collage onthullen met daarop impressies van het jongerenwerk in Gorinchem door de jaren heen.

Het opknappen van The Mall Centrum is mede tot stand gekomen door de volgende fondsen: stichting Fonds Ontwikkeling Wonen & Welzijn (FOWW), A.A. de Haan Stichting, IKG Ondernemersvereniging, architecten Loor en Verkuil en Autobedrijf van Muilwijk.

Het jongerenwerk van The Mall is ruim 12 jaar actief in Gorinchem. Samen met een groot team vrijwilligers werken we aan groei bij jongeren en ondersteunen we hen waar nodig. The Mall richt zich op de kwetsbare jongeren, zoekt hen op, werkt preventief en heeft verbinding met wijk- en zorgnetwerken, waardoor deze jongeren de benodigde aandacht kunnen krijgen.