• Circus Barani
  • Circus Barani
  • Circus Barani
  • Ed Glas

Met korting naar Circus Barani in Gorinchem

GORINCHEM Nationaal Circus Barani is een leuk en authentiek Nationaal familiecircus dat sinds maart 2012 rondreist door Nederland. Van woensdag 20 tot en met zondag 24 juni staat het circus Buiten de Waterpoort in Gorinchem. De voorstellingen beginnen woensdag om 15.00 uur, donderdag en vrijdag om 17.00 uur, zaterdag om 15.00 uur en zondag om 14.00 uur.

Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. De artiesten brengen een voorstelling van hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit het programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony's, geiten, duiven en honden. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown, die volwassenen en kinderen weer flink aan het lachen maakt, niet. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich zeker niet vervelen.

KORTING Wie met korting naar het circus wil, kan dit berichtje printen en meenemen naar de kassa van het circus. Tegen inlevering van dit artikel betaalt u 10 euro per persoon, geldig voor 2 personen (niet geldig voor de loge). De bon is ook hierboven het artikel te zien (bij de foto's). De donderdag is een familiedag en dat betekent dat de kaartjes 8 euro per persoon zijn.

Voor meer informatie over het circus: www.barani.nl