• Stefan von Stengel
  • PhotoActive
  • Foto Leo Vogelzang BV
  • NATALIE LEEUWENBERG
  • Ronald Speijer

Mooie beoordeling voor golfcourse The Dutch

SPIJK Sinds 2015 organiseert Leadingcourses.com de verkiezing van de beste golfclubs van Nederland. In de categorie 'Beste Onderhoud en Beste Faciliteiten' werd The Dutch nummer 1. De Golfers' Choice ranglijsten zijn samengesteld op basis van meer dan 375.000 beoordelingen van golfers uit binnen- en buitenland.

Phil Helsby, CEO van The Dutch, is bijzonder verheugd over de uitverkiezing: ,,Wij doen er alles aan om elk jaar dit topniveau te handhaven. Deze prijs is vooral bestemd voor al onze medewerkers. De medewerkers, van kok tot greenkeeper, willen het onze Members en gasten graag naar de zin maken."

De afgelopen drie jaar waren de spelers van het KLM Open lovend over het onderhoud van The Dutch. Om die top te bereiken werkten de greenkeepers dag in dag uit om de baan tot in perfectie te krijgen. Golfers weten dit ten zeerste te waarderen. The Dutch kreeg van hen een 9,1. Deze waardering was voor de tweede keer op rij.

Ons greenkeepersteam kan erg trots zijn op deze prijs. Zij worden hiermee beloond voor hun dagelijkse grote inzet en harde werken om onze baan op top niveau te brengen en te houden. Dat is een grote felicitatie waard.

Ook de faciliteiten op The Dutch werden beloond met een 9,3. Zij zijn daarmee verkozen tot de beste in Nederland. Nieuwkomer Bernardus bezet een tweede plaats en Golfcentrum Amsteldijk staat op de derde plaats.

,,Er zijn meerdere rangschikkingen en elke hoge waardering is eervol. Maar deze van Leadingcourses.com is extra bijzonder omdat het een consumentenprijs is", volgens een trotse Phil Helsby.

Het doel van Leadingcourses.com is om golfers wereldwijd te helpen bij het vinden, boeken en spelen van golfbanen die het beste bij hen passen. Onderzoeken tonen aan dat 85% van alle golfers beoordelingen gebruiken om een beslissing te nemen.