Muziektheater van Frau Bakker

GORINCHEM In Loving Memory is de gloednieuwe voorstelling van het kersverse Rotterdamse initiatief Frau Bakker. Deze muzikale voorstelling is dinsdag 23 januari te zien in theater Peeriscoop. De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree, inclusief een consumptie, bedraagt 17,50 euro. Reserveren kan via www.peeriscoop.nl of 0183-690022. De foyer is een uur voor aanvang geopend.

Sue is een ongewoon meisje. Ze vindt zichzelf telkens opnieuw uit. Ze wordt succesvol, dan angstaanjagend groot, ze wordt aanbeden, ze creëert een alter-ego, ze triomfeert en sterft... dan vindt haar laatste incarnatie plaats en wordt het leven gevierd …

In Loving Memory is een live videoclip en een non-stop concert over de cyclus van het leven. Geïnspireerd op Pjotr Tjaikovsky en David Bowie. Met muziek van Frau Bakker, Bowie, Tjaikovsky, The Cure en vele anderen.

Frau Bakker is het nieuwste initiatief van theatermaker Gabby Bakker. Ze hoort muziek als een verhaal en ziet theater als een compositie. Frau Bakker maakt haar eigen muziek en gebruikt net zo makkelijk die van anderen. De voorstellingen van Frau Bakker zijn speels, persoonlijk en geëngageerd. Ze heeft tot doel de kijker mee te slepen in een gecreëerde werkelijkheid. Na afloop is alles weer terug bij het oude maar toch nét even anders. Muziek speelt misschien wel de hoofdrol, maar Frau Bakker vertelt altijd een verhaal.