• gp-foto

    foto: GP-foto
  • gp-foto

    foto: GP-foto
  • gp-foto

    foto: GP-foto

Negen miljoenste bezoeker voor Caribabad

GORINCHEM Anne-Greth Vriens uit Gorinchem was woensdag de 9.000.000ste bezoekekster van het Caribabad in Gorinchem. Uit handen van adjunct directrice Inge Dreux ontving zij een cheque om met vier personen een weekend weg te gaan naar een Landal Green Park in Nederland. Samen met haar zusje Eva-Lynn nam Anne-Greth de aangename verrassing trots in ontvangst. Een leuk gegeven aangezien de zusjes van kleins af aan al veel samen zwemmen en op dit moment gezamenlijk gebruik maken van een 25 badenkaart voor het wedstrijdbad.

De verwachting was dat deze mijlpaal pas in oktober plaats zou vinden, maar door de zonnige en drukke weken in augustus en september was dit op woensdag 14 september al het geval. Om 10 minuten over half 12 kwam de 9.000.000ste bezoeker binnen bij de kassa van het Caribabad.

Caribabad is vanzelfsprekend erg trots op deze behaalde mijlpaal en hoopt nog velen jaren een belangrijke rol op het gebied van zwemlessen, recreëren en zwemmen in Gorinchem en omstreken te mogen bekleden. Om de unieke prestatie extra kleur te geven, wordt niet alleen de 9.000.000ste bezoekster beloond. Ook de vaste bezoekers die wekelijks komen zwemmen en recreëren, zullen de komende week worden verrast.