Open Air Festival PoGo

GORINCHEM Op het terrein van PoGo aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem vindt zaterdag 1 juli het eerste PoGo Plug In Open Air Festival plaats. Van 14.00 tot 19.00 uur treden diverse bands op op een podium op het buitenterrein en 's avonds gebeurt dat in de zaal.

Maar ook zijn er een markt, kofferbakverkoop, kinderspeelplaats etc. Het wordt dus een dag voor het hele gezin, geheel passend bij de wijkfunctie van PoGo. De bands die optreden zijn onder meer No Discount, The Heat (Cream, Pat Travers, etc.), Broke White Vans (Gorcums jongste sensatie!), Mix & Match en de legendarisch Bintangs. Ooit bestempeld als de Nederlandse Stones heeft de band uit de IJmond alweer 55 jaar een volstrekt eigen sound en de Bintahngs staan dan ook bekend als de beste Nederlandse live-band.

De toegang tot Pogo Plug In Open Air is tot 19.00 uur gratis, voor het avondprogramma kosten de kaarten in de voorverkoop 7.50 euro, aan de zaal 10 euro. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar in PoGo, maar ook te bestellen via: www.pogo.stager.nl/web/tickerts/136902