• Culturele Route Gorinchem

Oproep voor Kunstmanifestatie 'Wat Beweegt'

Oproep voor kunstmanifestatie 'Wat Beweegt'

GORINCHEM Op zaterdag 6 en zondag 7 juli verzorgt Stichting Gorinchem in Beeld met Kunst, handelend onder de naam Culturele Route Gorinchem een kunstmanifestatie in Gorinchem op unieke locaties zoals woonhuizen en tuinen, monumenten en vestingwerken. De kunstmanifestatie gaat jaarlijks plaatsvinden en kunstenaars uit alle disciplines (binnen en buiten Gorinchem) kunnen zich vanaf nu aanmelden.

De kunstmanifestatie beoogt de rol en betekenis van kunst en kunstenaars in de samenleving onder de aandacht te brengen en de dialoog tussen kunstenaars en publiek te stimuleren. Verder wil de stichting een relatie te leggen tussen bijzondere plekken en kunst en het cultuurtoerisme naar de vestingstad Gorinchem bevorderen.

Het thema is:'Wat beweegt'. Bij aanmelding wordt er gekeken naar relatie met het thema, creativiteit, originaliteit, kwaliteit, vernieuwing en het versterken van de gekozen locaties in de stad. Vragen of aanmelden? Mail dan voor 20 januari 2019 een korte motivatie, adresgegevens, telefoonnummer, website en 4 foto's van recent werk naar gorinchem@cultureleroute.nl. Inschrijfkosten zijn € 35,- excl. btw. Voor jonge kunstenaars en dansperformers is deelname gratis. Raadpleeg de website voor voorwaarden en deelnemersreglement: http://www.cultureleroute.nl/01/11/2018/algemene-voorwaarden-en-deelnemers-reglement/