• Theater Vijfzinnen.

    BDU Media

PaasJubel komt terug

GORINCHEM Na één jaar afwezigheid komt de traditionele Gorinchemse PaasJubel terug. Dertien jaar lang was het evenement in de Sporthal Oosterbliek goed voor meer dan 1000 bezoekers. In 2017 kreeg de organisatie het niet voor elkaar, maar in 2018 is het evenement terug. Natuurlijk wéér op Eerste Paasdag.

 

De PaasJubel 2018 krijgt een nieuwe vorm. De locatie is niet langer de Sporthal Oosterbliek, maar De Vijfzinnen, het voormalige De Nieuwe Doelen. Dat betekent automatisch een meer warme en intieme sfeer dan in de toch vaak wat kille sporthal. Het betekent ook dat de organisatie niet in één bijeenkomst de ruim 1000 belangstellenden kan ontvangen. De organisatie heeft daarom gekozen voor twéé bijeenkomsten. In de eerste bijeenkomst (die aan het eind van de middag begint) ligt de nadruk op bekendere paasliederen, met af en toe een uitstapje naar een nieuwe lied. In de tweede bijeenkomst (die in het begin van de avond plaatsvindt) ligt de nadruk op moderne paasmuziek en zal er incidenteel een uitstapje worden gemaakt naar het traditionelere repertoire.

De Paasjubel heeft door de nieuwe organisatie een andere vorm dan andere jaren. Eerste Paasdag, zondag 1 april is het muziekfeest in De Vijfzinnen in twee delen: om 16.30 uur - PaasJubel Classic, en om 19.30 uur - PaasJubel Young Free

Om te voorkomen dat de belangstelling te groot wordt, is het nodig om plaatsen te reserveren. Dat kan via www.paasjubel.net. Zoals ook alle vorige afleveringen is de toegang gratis. Tijdens de bijeenkomst wordt een collecte gehouden. Meer informatie op de facebookpagina van PaasJubel: www.facebook.com/paasjubelgorinchem. Informatie bij info@paasjubel.net

 

 

 

 


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.


BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..