Persoonlijk beweegadvies van Rivas Zorggroep

GORINCHEM Inwoners van Gorinchem en omgeving kunnen sinds deze maand bij Rivas Zorggroep terecht voor persoonlijk beweegadvies. Wilt u fit worden of blijven? Oefeningen voor chronische aandoeningen? Of meer halen uit uw krachttraining? Wat uw beweegdoel ook is, samen met een beweegadviseur van Rivas Zorggroep zorgt u ervoor dat u uw doel behaalt.

,,Het beweegadvies is bedoeld voor iedereen die advies en begeleiding wil bij het bewegen", zegt Niels den Dekker, beweegadviseur bij Rivas. ,,Dat kunnen dus zowel kinderen als volwassenen zijn. Ook maakt het niet uit of iemand op dit moment al beweegt of niet. Het beweegadvies wordt helemaal afgestemd op iemands persoonlijke beweegdoelen en situatie."

Het beweegadvies bestaat uit twee beweegsessies met de beweegadviseur, zes trainingsschema's en persoonlijk advies en begeleiding tijdens het hele traject. ,,In de eerste twee beweegsessies leren de deelnemer en ik elkaar kennen", zegt Niels. ,,We bespreken wat het doel is en gaan meteen aan de slag. Daarna gaat de deelnemer zes weken lang thuis aan de slag. Elke week krijgt de deelnemer een trainingsschema dat door mij op maat is gemaakt. Tussendoor is er persoonlijk contact via telefoon of e-mail."

Het beweegadvies kost € 99,-. Voor meer informatie over beweegadvies en aanmelden: kijk op www.rivas.nl/beweegadvies of neem contact op met het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas via Rivas Zorglijn 0900-8440.