• Green Book
  • Persfoto
  • Persfoto

Komende week in theater 't Pand

GORINCHEM Marjolein Touw is vrijdag 11 oktober te zien in theater 't Pand. De voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10,00 euro. Op speciaal verzoek van Joop van den Ende, maakt musicalster, zangeres en actrice Marjolijn Touw een personalityshow. Hij vindt het hoog tijd dat deze bevlogen en innemende vrouw zelf eens het middelpunt is. Marjolijn: 'Ik leid al dertig jaar een dubbelleven. Met alle bordjes die ik in de lucht hou, kan ik zo het circus in.' Met als leidraad haar vele musicalrollen vertelt Marjolijn haar levensverhaal.

Zaterdag 12 oktober zijn Roel C. Verburg en Harry Glotzbach te zien in 't Pand. Comedy is cool, gitaren zijn nog veel cooler, dus deze muzikale en hilarische comedyshow 'Comedy & Guitars' is übercool. Een must see voor alle muziek-, gitaar- en comedy-liefhebbers.

Top comedians Harry Glotzbach en Roel C. Verburg verzorgen een nieuwe en een in Nederland en Belgie nog niet eerder vertoonde muzikale comedyshow. Deze multitalenten weten niet alleen met hun messcherpe grappen en komische observaties al jarenlang comedypodia en theaters te veroveren, maar ook met hun passie voor de gitaar. Zij weten als geen ander comedy te combineren met komische muzikale interactie. Het resultaat is een superchille en hilarische comedyshow, waarbij het publiek continu wordt verrast en meegenomen wordt op een muzikaal comedy-avontuur.

In het Filmhuis van theater 't Pand is dinsdag 15 oktober de film Green Book te zien. De film wordt eerde die dag ook getoond in het Filmcafé. Entree, inclusief koffie of thee, 8 euro. 's middags begint de film om 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur en 's avonds begint de film om 20.15 uur.

'Green Book' volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die tijdelijk zonder werk zit als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist.