• Copyright Ron de Gruyl

Niet Schieten! in Peeriscoop

GORINCHEM Niet Schieten! heeft zaterdag 21 september een try out van hun voorstelling 25 jaar Lust en leed in theater Peeriscoop. De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree, inclusief twee consumpties bedraagt 19,50 euro.

Niet Schieten! is al jaren kind aan huis in het Gorcumse theater en het is inmiddels bijna traditie om het theaterseizoen in Peeriscoop te beginnen. Na een week repeteren en schaven en herschrijven aan hun nieuwe voorstelling spelen ze op zaterdag 21 september hun allereerste try out.

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie.

De voorstelling begint om 20:30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch op 0183-690022