• Elten Kiene

Workshop Gorcumse literatuurprijs

GORINCHEM Woordkunstenaar Elten Kiene geeft zondag 13 oktober een workshop Jouw verhaal of gedicht over Vrijheid! in het Gorcums Museum. De workshop vindt plaats tussen 13.30 tot 16.45 uur. Een kaartje kost €5,- en is te koop via www.debibliotheekaanzet.nl en bij boekhandel Cursief. Ervaring is niet nodig en iedereen is welkom.

De Gorcumse literatuurprijs wordt voor de 26ste keer uitgeschreven. Dit jaar is er 75 jaar vrede en vrijheid in Nederland. Om dat mooie feest mee te vieren is het thema dit jaar Vrijheid. Tijdens de workshop 'Jouw verhaal of gedicht' gaan de deelnemers hiermee aan de slag onder leiding van Elten Kiene. Elten is dichter, rapper en woordkunstenaar. Hij is ambassadeur bij BiebAanZet.

Door deze workshop maken de deelnemers op een actieve en enthousiaste manier kennis met het schrijven van poëzie of een verhaal. Ze krijgen handvatten aangereikt om creatief met taal om te gaan, maar ook leren zij zichzelf presenteren in taal. Identiteit en schrijven komen aan bod. Kiene is een gedreven persoon, die zijn passie voor het geschreven woord en voor het 'spoken word' goed weet over te brengen.

Aanmelden kan bij de bibliotheek of via www.debibliotheekaanzet.nl en bij Boekhandel Cursief.