• OKK Gorinchem
  • OKK Gorinchem
  • OKK Gorinchem
  • OKK Gorinchem
  • OKK Gorinchem
  • OKK Gorinchem
  • OKK Gorinchem

Podiumplaatsen meerkamp voor selectiemeisjes OKK Gorinchem

GORINCHEM Dit weekend werden in Amsterdam de tweede meerkamp plaatsingswedstrijden district Zuid-Holland dames turnen gehouden. Eind vorig jaar werden de eerste plaatsingswedstrijden gehouden. De hoogste ranking bepaalt of de turnster zich plaatst voor de landelijke wedstrijden. In alle categorieën lukte het de sterke Gorinchemse OKK-meiden wederom om podiumplaatsen te bemachtigen.

Zaterdagochtend startten de Pupil 2 N3-meiden met de 1e, 2e en 4e plaats voor respectievelijk Evy, Anna en Britt. Met deze prestatie plaatsen de drie turnsters zich sowieso voor de Zuid-Hollandse meerkamp- en toestelfinale. Daarnaast stromen ze door naar de landelijke halve finale. Zaterdagmiddag veroverde Danieck in Jeugd 1 N4 de 3e plaats. Ook zij turnt de Zuid-Hollandse meerkamp- en toestelfinale en stroomt door naar de landelijke wedstrijden. 's Avonds behaalden in de Junior Da 3e Divisie Iris de 1e, Louise de 4e, Lana de 6e, Fee de 7e en Renske de 11e plaats. Iris en Louise stromen door naar de landelijke halve finale.

Zondagochtend mochten de Instap 1 N3-meiden aantreden. In deze categorie werd Julianne 3e en Esmay 10e. Het mag bijzonder krachtig genoemd worden, dat OKK Gorinchem alle leeftijdscategorieën zo overtuigend hoog eindigt. Vorige week behaalde de jongste OKK-selectieturnster Puck tijdens de toestelfinales in Amsterdam ook al de 3e plek op sprong. Ook zij plaatste zich eerder al voor de landelijke kwartfinales.

Met de individuele resultaten bij de districtswedstrijden heeft OKK zich in diverse categorieën royaal geplaatst voor de uiteindelijke landelijke bondskampioenschappen.