• Popkoor 0183

Popkoor 0183 van start met nieuwe dirigent

GORINCHEM Popkoor 0183 is weer met frisse energie begonnen aan het nieuwe seizoen in het Gorcums Theater De Vijf Zinnen. Ze is van start gegaan met een nieuwe dirigent, Susanne van Althuis. Na het vertrek van dirigent Michel de Valk wees een uitgebreide workshop uit dat er onder de leden ambitie is om verder te groeien in de kwaliteit van zang en performance. Daarom heeft het koor Susanne aangesteld om hier invulling aan te geven. Zij heeft een hoge ambitie en wil Popkoor 0183 naar een hoger podium brengen.

,,Als muzikaal leider voor groepen staan, is iets wat ik erg graag doe en waar ik veel passie voor heb. Ik wil mensen enthousiasmeren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen qua zang en muzikaliteit. Het geeft voldoening om samen met een groep te werken aan een mooie koorklank waarin elke zanger of zangeres een aandeel heeft en om mensen de mogelijkheid te geven om samen muziek te maken. In mijn ervaring zijn koren hechte en gezellige groepen; dat is wat samen muziek maken brengt. Popkoor 0183 heeft aangegeven zich verder te willen ontwikkelen op het gebied van zang en performance en wil dit naar een hoger niveau tillen. Ze is klaar om uitgedaagd te worden en met nieuwe energie komend jaar aan de slag te gaan. Met mijn frisse kijk op het werken met koren geef ik ze die uitdaging," aldus Susanne van Althuis.

Het popkoor zoekt nog nieuwe leden die deze ambitieuze kans ook willen aangrijpen. Daarom houdt ze op maandag 24 september een open repetitie van 20.00 – 22.00 uur. Geïnteresseerden mogen die avond gratis een proefles doen. Aanmelden kan via popkoor0183@gmail.com. Voor meer info: www.popkoor0183.nl.