Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser

GORINCHEM Visser & Visser verzorgt ook dit jaar in samenwerking met MeerBusiness het Prinsjesdagontbijt. Op donderdag 24 september van 7.30 tot 9.00 uur zijn ondernemers en relaties van harte welkom voor het ontbijt in Hipper & Kolfbaan, Torenstraat 1a. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden ondernemers bijgepraat over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota.

Govert Veldhuijzen, Waarnemend burgemeester Gorinchem, is gastspreker tijdens de bijeenkomst. Chris Dijkstra, fiscalist bij Visser & Visser, geeft een presentatie met een heldere toelichting over de gevolgen van de plannen van het kabinet voor ondernemers. Ook is er gelegenheid om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.

Het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser is inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op zeven locaties in Nederland: Apeldoorn, De Bilt, Dordrecht, Goes, Gorinchem, Ouddorp en Ridderkerk. Aanmelden voor het Prinsjesdagontbijt kan via www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt.