Pump up the 90's in de Evenementenhal

GORINCHEM Het meest spectaculaire licht en geluid, de beste 90's artiesten en een betoverende lasershow. De zevende editie van Pump up the 90's in Evenementenhal Gorinchem treedt daarmee in de voetsporen van het grootste 90's event van Noord- en Oost-Nederland. Deze ijzersterke succesformule waait over naar Gorinchem met optredens van DJ Paul Elstak, DUNE, Critical Mass en Party Animals.

,,Deze editie wordt ongekend. Als Pump up the 90's in Hardenberg de grootste van Noord- en Oost-Nederland is, dan wordt Gorinchem de grootste van heel Nederland", laat organisator Jos Warringa namens Evenementenhal weten. De succesformule in Hardenberg is inmiddels neergestreken in Gorinchem. In Noordoost-Nederland is elke editie een groot succes met telkens een uitverkocht huis met 6.000 feestende muziekliefhebbers. Dit geheime recept laat de hal in Gorinchem gegarandeerd op z'n grondvesten schudden op zaterdag 28 november.

Met optredens van DJ Paul Elstak, DUNE, Party Animals en Critical Mass is de line-up voor de komende editie fenomenaal. De organisatie neemt de jarenlange succesformule mee uit Hardenberg. Dat betekent het allerbeste licht en geluid. ,,Deze hal is gemaakt voor een muziekfestijn. De gigantisch grote licht- en geluidshow komt hier volledig tot z'n recht. En dan zijn er ook nog tal van lasers aanwezig. Deze avond wordt er één om nooit te vergeten", aldus Warringa.

Ook voor deze editie is er busvervoer geregeld. Voor slechts 5 euro worden bezoekers gehaald en weer terug gebracht. Op de nieuwe website van Pump up the 90's staan de opstapplaatsen vermeld. Busvervoer kan gelijktijdig met de aankoop van een ticket geregeld worden. Kaarten zijn in de voorverkoop 12,50 euro. De minimale leeftijd is 18 jaar. De zaal is open om 22.00 uur en het feest duurt tot 03.30 uur. Meer informatie en ticketverkoop: www.pumpupthe90s.nl.