• Rabobank

Rabobank ondersteunt Arkels Visserskoor en Lingehavenconcerten

GORINCHEM Het Arkels Visserskoor en de Stichting Lingehavenconcerten Gorinchem ontvangen een bijdrage uit het Coöperatiefonds van de Rabobank voor hun concerten in september in de Lingehaven in Gorinchem. Het Arkels Visserskoor organiseert 26 september een jubileumconcert tijdens de Boten- en Camperbeurs in Gorinchem. Op 1 oktober 2015 bestaat het Arkels Visserskoor 20 jaar. Van 11 tot en met 13 september staat de rustieke Lingehaven in het teken van de klassieke concerten die tweejaarlijks georganiseerd worden. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Wim van der Maas, een van de vier directieleden van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden, reikte beide organisaties een cheque uit op 25 juni. Het Arkels Visserkoor ontvangt een bijdrage van 1.500 euro en voor de Lingehavenconcerten stelt de bank 3.000 euro beschikbaar.

Met het Coöperatiefonds steunt Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden lokale projecten en initiatieven die een structurele bijdrage leveren aan de regio. Dit gebeurt door ondersteuning van projecten op economisch, maatschappelijk, duurzaam en cultureel gebied. Aanvragen worden vier keer per jaar behandeld door een commissie die bestaat uit leden van de bank.

Op de foto van links naar rechts: Theo Bos, Ewald Klaui en Ed Braad van de Stichting Lingehavenconcerten. Daarnaast Dries Soeteman, Jack Hermes en Teun Molenaar van het Arkels Visserkoor. Uiterst rechts Wim van der Maas van de Rabobank.