Regio maakt zich op voor knalfeest

GORINCHEM Nog eventjes en dan staat de jaarwisseling weer voor de deur, net als vorig jaar wordt die door de wijde omgeving groots gevierd in de Evenementenhal Gorinchem.

Dit jaar start het feest al om 22.30 uur en is er de mogelijkheid om de jaarwisseling op de grootste feestlocatie van Midden-Nederland mee te maken. Op een groot scherm wordt afgeteld naar 'het 24.00 uur moment' waarop een spectaculaire indoor vuurwerkshow zal losbarsten vanaf het dj-podium. Grote namen zijn dit jaar te vinden op het feest, DJ Galaga opent de avond, waarna het Moombahteam, Gregor Salto, Billy the Kit, Tony junior het publiek in extase gaan brengen. Het laatste deel van de avond is in handen van Mental Theo, die in een hoog tempo een mix van oude 90's en freestyle beats van nu het feest zal afsluiten. Tickets voor het feest zijn online verkrijgbaar en kosten 28 euro.

Vanuit de hele regio rijden bussen naar de Evenementenhal. Een retourticket is te koop voor vijftien euro. De organisatie roept iedereen op tijdig in de hal aanwezig te zijn om de vuurwerk show niet te missen. Meer informatie is te vinden op www.newyearseve.nl<http://www.newyearseve.nl> of op de Facebookpagina: New Years Eve 2017 Evenementenhal.