• sgarcariba4.jpg
    Cariba zwembad aan de Bataafsekade

    Janus Visser

Renovatie tegelvloer Caribabad maandag van start

GORINCHEM De werkzaamheden met betrekking tot het vernieuwen van de tegelvloer in het overdekte recreatiebad van het Caribabad gaan maandag 8 mei van start. Gedurende een periode van 6 weken zal het overdekte recreatiebad niet toegankelijk zijn. Alle activiteiten die normaal gesproken in het overdekte recreatiebad plaats vinden, zullen worden verplaatst naar één van de andere baden in de zwemaccommodatie.

De werkzaamheden zijn noodzakelijk voor het Caribabad, omdat de tegelvloer na 28 jaar aan vervanging toe is. Met de planning om de werkzaamheden in de periode van 8 mei tot en met 25 juni plaats te laten vinden, speelt de organisatie in op de relatief rustige periode voor het zwembad in mei en juni. Na de werkzaamheden moet het zwembad, dan ook helemaal klaar zijn voor de drukke zomermaanden.

Tijdens de recreatieve openingsuren kunnen de bezoekers 6 weken lang niet binnen vertoeven, maar is men van harte welkom in de buitenaccommodatie. De recreatieve bezoekers kunnen tijdens de aangepaste openingstijden en voor een gereduceerd tarief gebruik maken van de gehele buitenaccommodatie (kleedlokalen, peuterbaden en familieglijbaan), het verwarmde buitenbad en de horeca. Het gereduceerde tarief voor de recreatieve bezoekers bedraagt tijdens de werkzaamheden de helft van de oorspronkelijke prijs, namelijk €3,00 per persoon.

Op de Women Only activiteit na kunnen alle doelgroep activiteiten, die normaal gesproken in het overdekte recreatiebad worden gegeven, in een aangepaste vorm doorgang vinden. De meeste activiteiten worden verplaatst naar het verwarmde buitenbad, zodat iedereen tijdens de verbouwing zijn of haar favoriete activiteit kan blijven volgen. Logischerwijs gaan de zwemlessen en activiteiten in het wedstrijdbad door, zoals de bezoekers van het Caribabad gewend zijn.

Niet alleen de tegelvloer wordt vervangen, maar het Caribabad grijpt de mogelijkheid ook aan om overige noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg Caribabad op Facebook of check www.caribabad.nl