• ANP Foto

Robert van Beckhoven opent nieuw winkelcentrum Hoog Dalem

GORINCHEM Woensdag 22 augustus wordt het nieuwe winkelcentrum Hoog Dalem geopend. Meester Patissier én Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven zal om 13.00 uur de officiële openingshandeling verrichten waarna gedurende vier dagen (22 t/m 25 augustus) er tal van feestelijke activiteiten plaatsvinden.

Naast tal van festiviteiten geven de winkeliers van het nieuwe winkelcentrum woensdag 22 augustus tien maatschappelijk betrokken organisaties uit de Gorinchemse gemeenschap een donatie van in totaal € 25.000. Deze cheque reiken zij tijdens de opening uit aan Wethouder Van Zanten van gemeente Gorinchem.

Het winkelcentrum – naar een ontwerp van Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn – ligt centraal in Hoog Dalem en heeft een zeer ruime parkeergelegenheid. Aan de binnenstraat en het plein zijn diverse dagwinkels, horecagelegenheden en twee supermarkten, Nettorama en Albert Hein, gesitueerd. Hoog Dalem is hét winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen en tevens een ontmoetingsplek voor de bewoners van Hoog Dalem en omstreken.

Naast de vele openingsfestiviteiten in het winkelcentrum start er in de week voorafgaand aan de opening een lokale win-actie. Het plaatsen van de Hoog Dalem 'Raamposter Actie" voor het raam, kan tal van mooie prijzen opleveren. In de lokale bladen en het wekelijkse folderpakket zal deze poster te vinden zijn. Op zaterdag 25 augustus worden de prijswinnaars in het winkelcentrum bekend gemaakt.