• FOTOOPDRACHT:Gorinchem:07-05-2013:
    De Schutse in Gorinchem voor de Sterrengids. contakt persoon: Janine Woonzorgcentrum De Schutse Mollenburgseweg 14 4205 HA Gorinchem
    Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
    EB/ETIENNE BUSINK

    Fotopersburo Busink ©

Rommelmarkt in De Schutse

GORINCHEM In woonzorgentrum De Schutse, onderdeel van Rivas Zorggroep, wordt zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 12.30 uur een rommelmarkt gehouden. Iedereen is van harte welkom op de Mollenburgseweg 14 in Gorinchem.

,,Op de rommelmarkt is een breed scala aan tweedehands artikelen en boeken te koop", zegt Claire Zwaan, activiteitenbegeleider bij Rivas. ,,Daarnaast is er een enveloppenkraam en een kraam met diverse cadeaus die bewoners hebben gemaakt. Uiteraard kunnen mensen ook bij ons terecht voor een kopje koffie of thee en wat lekkers." De opbrengst wordt gebruikt voor activiteiten voor de bewoners. Claire: ,,Er is geen concreet doel, maar met het geld doen we het hele jaar extra dingen. Denk hierbij aan optredens van diverse koren."

Voor meer informatie over de rommelmarkt kan contact worden opgenomen met Claire Zwaan via telefoonnummer (0183) 67 54 00. Meer informatie over woonzorgcentrum De Schutse en andere diensten van Rivas: Rivas Zorglijn 0900 - 8440 of kijk op www.rivas.nl.