• Ernst Luk

Rubia Morena in Peeriscoop

GORINCHEM Rubia Mornea brengt dinsdag 2 mei haar Acoustic Heart Sessions ten gehore in theater Peeriscoop. Haar voorstelling 'If It Hadn't Been Foor Love' begint om 20.30 uur, de entree bedraagt 17,50 euro.

'If It Hadn't Been For Love' is een voorstelling met muziek- en verteltheater. Het combineert een gesproken verhaallijn met een uitgebreid muzikaal repertoire. Verschillende passages en momenten worden versterkt door flamencodans. Er is veel interactie tussen de muzikanten, de verteller en de danseres. Het is een intieme en dynamische productie uitgevoerd door een danseres, (flamenco)gitarist, zangeres/verteller, backing vocalist, contrabassist en percussionist.

THEMA Het ogenschijnlijk alledaagse thema liefde laat zich niet zomaar vangen. Het is ingewikkeld en zeker geen vanzelfsprekendheid. Het kan op momenten het pad van afhankelijk, radeloosheid, wantrouwen, verslavingen en misbruik kruisen. Muziek biedt hierbij troost, herkenning en hoop. Voor de één betekent het haar redding, de ander glijdt af, wordt paranoïde en verandert zonder ooit weer te genezen.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022. De foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.