• Eigen foto

Santa Run mogelijk dankzij sponsors

GORINCHEM Op 22 december vindt de elfde editie van de Rotary Santa Run Gorinchem plaats. Deze run kan niet plaatsvinden zonder de steun van sponsoren. Adviesbureau KWA en Van der Vliet Wonen zijn dit jaar twee van de hoofdsponsors, samen met nog zo'n 50 andere lokale bedrijven.

door Lucas Versteeg

Van der Vliet Wonen is nieuw als hoofdsponsor van de Rotary Santa Run, naast Damen, KWA, De Waal Autogroep, KPMG, Tredion en mediapartner De Stad Gorinchem: ''Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij onze omgeving'', aldus directeur Adjan Bos. In oktober heeft Van der Vliet Wonen de Maatschappelijk Betrokken Ondernemen award van de Gorinchemse Uitdaging gewonnen. ,,Hier zijn wij erg trots op. Ons inzetten voor anderen vinden wij vanzelfsprekend. Dit laten wij ook zien in onze winkel.'' Adjan is enthousiast over de Santa Run: ,,Wij vinden dit een goed initiatief. Het brengt de bewoners van Gorinchem dichter bij elkaar!''

Ook adviesbureau KWA is hoofdsponsor van dit evenement, en dat al sinds het begin van de Rotary Santa Run in 2008. ,,We zijn een adviesbureau en onder andere gespecialiseerd in Kwaliteit-, Arbo-, Milieu- en Projectmanagement. Het is belangrijk dat wij het goede voorbeeld geven'', aldus directeur Henk Kwakernaak.

Henk vindt het goed lokale evenementen te steunen. ,,De omgeving van een bedrijf is heel belangrijk. Wij willen graag bijdragen aan goede initiatieven en het spreekt mij erg aan dat een deel van de opbrengst naar een lokaal doel gaat.'' KWA sponsort ook andere Gorinchemse activiteiten zoals exposities in de Grote Kerk en de Zomerfeesten. ,,Het is mooi om te kunnen bijdragen aan zulke gevarieerde evenementen.''
Ga voor de hele lijst met sponsors, en de mogelijkheid tot deelname aan de Rotary Santa Run naar gorinchem.rotarysantarun.nl.