Seniorweb Gorinchem

GORINCHEM Er kan weer gestart worden met allerhande computercursussen voor senioren. Aanmelden voor de cursussen kan via 085-0020543 (lokaal tarief) of via www.seniorwebgorinchem.nl. Vanaf dit jaar worden er naast groepslessen ook individuele lessen gegeven. Door de soms erg grote verschillen in de achtergrond en het kennisniveau van de cursisten, is het vaak lastig voor de docenten om de juiste weg te vinden om alle cursisten tevreden te kunnen stellen. Daarnaast ontstaat er ook enige flexibiliteit voor wat betreft het aantal lessen dat voor een cursist nodig is. Dat wordt in overleg tussen docent en cursist afgestemd.

Er zijn cursussen Kennismaken met de computer, Internet en email (Windows 10), Opfrissen kennis, Fotobewerking/fotoalbum, en Onderhoud computer. Een cursus duurt maximaal 7 weken, één dagdeel per week in Spronklaan Gorinchem met vrij parkeren. De kosten -afhankelijk van soort cursus- bedragen maximaal 85 euro, incl. lesmateriaal. Er wordt gewerkt op moderne lescomputers in kleine klasjes in rustig tempo. Deelnemers moeten thuis een moderne Windows computer hebben om te oefenen.

Daarnaast zijn cursussen van 3 lessen overstappen van Ouder Windows naar Windows 10, alsook voor tabletcomputer iPad die 45 euro kosten incl. lesboek. Lessen Android tablet zijn individueel.