SGP promoot trouw op Valentijnsdag

GORINCHEM Op 14 februari is het de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Een moment om elkaar even een extra verrassing, een cadeautje of een bedankje te geven. Maar 14 februari is ook de dag waarop de SGP-top afreist naar Gorinchem. 's Avonds heeft de partij een verkiezingsbijeenkomst belegd. Het is één van de twaalf plaatsen die op de planning staat voor de regionale verkiezingstour van de partij.

Kees van der Staaij zal in zijn verkiezingsspeech inzoomen op het thema huwelijkstrouw. Al langere tijd vraagt hij aandacht voor het grote aantal relaties dat stukloopt in een scheiding. Kinderen zijn volgens hem vaak de dupe. ,,Mensen moeten blijven investeren in hun relatie, het blijft niet vanzelf goed gaan." Van der Staaij wist in de afgelopen tijd veel steun te verwerven voor een billboardcampagne voor trouw. Dit was vooral als reactie op de radiospotjes van SecondLove waarin mensen werden opgeroepen om vreemd te gaan.

Vanavond zijn ook de nummers 2 en 3, Elbert Dijkgraaf en Roelof Bisschop, aanwezig. Volgens de SGP is er een afwisselend programma en voldoende ruimte om in gesprek te gaan met de Kamerleden. Iedereen is van harte welkom. De avond wordt gehouden in het gebouw van de Gomarus aan de Hoefslag 11 in Gorinchem. Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.