Simone van Eertwegh bij Peeriscoop

GORINCHEM Simone van den Eertwegh staat zondag 21 januari in theater Peeriscoop met haar muziekvoorstelling Kracht. De voorstelling begint om 16.00 uur en de entree, inclusief een consumptie, bedraagt 12,50 uur. Reserveren kan via www.peeriscoop.nl of 0183-690022.

In haar nieuwe show 'Kracht' krijgt Simone's krachtige en unieke stem de hoofdrol. Simone brengt onder begeleiding van haar vaste muzikanten haar eigen liedjes en Engels- en Franstalige klassiekers van de grootste zangeressen van de afgelopen decennia. Deze vormen samen een muzikaal en herkenbaar verhaal. Soms zijn de liedjes heel klein, soms heel groot, maar altijd beleeft zij elk woord dat zij zingt en weet ze hierdoor haar publiek te raken. Simone's krachtige en unieke stem draagt en reikt zonder schreeuwerig te worden: Simone is en blijft altijd puur.

De foyer is één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De entreeprijs voor deze voorstelling bedraagt € 12,50 inclusief een gratis consumptie. Reserveren via www.peeriscoop.nl of 0183-690022